Wednesday, 25 September 2013

ROYAL SLIM LISHOU MAGIC

ROYAL SLIM LISHOU MAGIC


Harga ROYAL SLIM Lishuo MAGIC:
1 box = 20 sachet = RM110
2 box = 40 sachet = RM200 
FREE SHAKER + FREE POSTAGE
 
Produk TERBARU dan TERLARIS di pasaran !! ROYAL SLIM Lishuo MAGIC !! Produk yang boleh bagi anda KURUS+GEBU+AWET MUDA....3 in 1....sapa tak nak kan... :)


Ni ialah pengasas produk ROYAL SLIM....setiap kotak memang ada picture ni....beliau memang sangat hot... sama seperti produk beliau.... :)



Nie pengasas kami ya..puan elise..., hanya mereka yg GEMUK tahu perasaan mereka yg senasib..bukan nasib malang ya, tapi nasib kena sindir menyindir2..macam yg badan besar nie, pekak n takde perasaan...nasihat kami dari warga ROYAL SLIM Lishuo MAGICwalaupun badan kita besar, walaupun rupa kita tak semegah..yang penting kita tahu dimana kita berdiri, ambik kutukan2 or sindiran yg diberikan sebagai 1 pemankin semangat, bukan sebagai mematahkan semangat, jgn selalu memberi alasan pada diri sendiri, cukup2 lah..kita menipu diri sendiri dgn mengatakan " HATI SENANG" bila org lain menegur tentang berat badan...puan elise pernah membalas sindirian org2 dengan "I TAK BERHUTANG BERAS DGN U, n she took 6 months untuk diamkan mulut2 yg tak ber insurance ini..so kawan2 di luar sana, live your life



Produk ni jadi hot sejak artis popular kita ENOT...yang merupakan pengguna produk ni....sudah turun berat badan sebanyak 24KG !! How Impressive....!!

Ramai lagi pengguna yan dah slim melim....sejak minum ROYAL SLIM.....anda yang masih tercari2 produk yang sesuai untuk kecikkan badan...boleh lah mencubanya.....anyway...pengasas produk ni pun dah slim..beliau sebelum ni 106KG dah turun 54KG...memang excited kan.......anda boleh la tengak gambar yang scha tepekkan kat sini....

Ni la ENOT....dia bukan la Duta Produk tetapi dia adalah antara ribuan pengguna yang telah berjaya mengurangkan berat bdn..Memang sgt ketara penurunan beratnya.kurang 2 bulan hilang 24kg....anda boleh nilai sendiri.... :)

Azza Elite juga pengguna RSLM utk kekalkan berat bdn beliau


Yang menarik tentang produk ni....ada KKM!! so tak perlu anda ragu lagi....

KENAPA ANDA PERLU AMBIL RSLM
✔ Menjadi kenyang selama 8 jam
✔ Menjadikan waktu makan lebih teratur
✔ Sesuai utk yg mempunyai masalah berat badan yg serious (kesan yg cepat)
✔ Membuang toxin dlm badan
✔ Mencantikkan struktur kulit
✔ Memperbaiki hormon
✔ Mengecutkan jerawat
✔ Memudarkan jeragat
✔ Memutihkan kulit
✔ Mengandungi COLLAGEN
✔ Boleh diambil oleh pengidap kencing manis & darah tinggi
✔ Sesuai utk Lelaki & Wanita
✔ KKM Approval

ADA KESAN ?
Kulit akan jadi lebih flawless dan lemak-lemak kat badan tu akan gugur sedikit demi sedikit. yang penting sabar, minum dengan istiqamah..hasilnya mantap! memang anda akan tersenyum puas.

Kesan sampingan sekiranya mengambil produk Royal Slim Lishou magic :
1. menjadi kenyang 8 jam
2. pengambilan yng teratur
3. hari pertama berat dah turun
4. membuang toksin
5. melicinkan kulit
6. membaiki hormon
7. mengecutkan jerawat
8. memudarkan jeragat
9. memutihkan kulit
10. baik untuk orang kencing manis
11. sesuai untuk ada darah tinggi

Cara pengambilan produk ROYAL SLIM Lishuo MAGIC
** masukkan 1 sachet ROYAL SLIM Lishuo MAGIC ke dalam 200ml air masak dalam shaker.
** goncang sampai sebati.
** nikmati ROYAL SLIM Lishuo MAGIC perasa EPAL HIJAU...memang sedap... :)
** sehari hanya sepeket dan minum sebelum sahur atau sebelum breakfast.
** wajib minum air masak 3 liter sehari

Nanti jadi macam ni....lepas tu boleh minum...














No comments:

Post a Comment